Foto’s van Geetanghe

6 weken terug hadden wij contact met Geetanghe. Hij vertelde, telefonisch, aan ons dat de glijbaan bij de Sukitha school (de school voor mindervalide kinderen, vergelijkbaar met Nederlandse Speciaal Onderwijs scholen) mankementen vertoonde. Het onderste gedeelte van de glijbaan, de plaat waar de kinderen op terecht komen, was door gezakt.

Op deze foto is ook te zien dat de kinderen met hun hele gewicht op het onderste gedeelte neerkomen. De onderste plaat verzakte hierdoor en daardoor werd het gevaarlijk om van de glijbaan te glijden. Geetanghe heeft de ruimte hieronder opgevuld met cement. En hierover heen een nieuwe plaat bevestigd. Vanaf nu is het doorbuigen van de onderste plaat niet meer mogelijk. Op deze manier kunnen alle kinderen van de Sukitha school, weer zonder zich te bezeren, van de glijbaan glijden. Van zijn werkzaamheden heeft hij ons gisteren onderstaande 2 foto’s gemaild.