12,13,14,15,16 juli

De twee bouw projecten zijn al gestart en er zit ook al schot in. In het ene huis woont een gezin met één dochtertje. Daarvan zijn de muren voor de kamers en keuken al opgebouwd en is de steunbalk al ingemetseld.
Bij het andere huis bouwen we één kamer aan het huis. Hiervan zijn vandaag de muren tot 2,5 meter opgemetseld. De komende twee dagen moet het cement van deze 2 bouwprojecten goed drogen.

Bij de school hebben we van de week de de cassette speler (radio cd / dvd / mp3 / usb / cassette speler) gebracht. Gelijk werden wij getrakteerd op een schitterende dans van de leerlingen.

Bij het bejaardenhuis (waar 42 mensen wonen) hebben we het personeel (1 vrouwelijke medewerker en 2 mannelijke medewerkers) verblijd met een presentje. Dit was een idee van een vaste donateur van onze stichting. De beide mannen kregen een sarong en de mevrouw hebben we een handdoek met zeep, badschuim en handcrème gegeven. Vervolgens hebben we met een medewerker 1200 blokstenen gekocht en 30 zakken cement. Hiermee kunnen de laatste vertrekken worden afgebouwd. Ze hopen in september hun intrek te nemen in hun nieuwe onderkomen.
Vandaag hebben we de familie Sarrath bezocht. Voor deze familie hebben we vorig jaar het huis gebouwd. Met meneer Sarrath hebben we vandaag, bij de timmerman, een nieuw kozijn en voordeur besteld. Volgende week zaterdag zal dit klaar zijn en kunnen we deze plaatsen.