17,18,19 juli

Op 18 juli is de bouw van het stenen huis vd familie Sarrath gestart. Om 9.05 uur werd gestart met het uitzetten vh fundament.
Om 9.45 uur werd de eerste grond weggehakt en om 11.45 uur werd de eerste steen geplaatst en werd vervolgens de rest vh fundamant ingemetseld.
Op 19 juli zijn zij verder gegaan. Door een paar tropische buien in de morgen kom er pas laat begonnen worden. Morgen wordt het fundament afgemaakt.

Ondertussen schiet het huis van Chanake flink op. Aan de binnenkant zijn alle muren gestuukt. Vandaag was hij bezig om zijn slecht vloer eruit te bikken en maandag zal zijn cementen vloer worden gelegd.

Woensdag hebben we met Geethanga de Sukitha school bezocht. De gerepareerde grasmaaier gebracht en ge├»nventariseerd waaraan behoefte is. De leerkrachten willen graag een goed afsluitbaar gedeelte in de school, waar zij de kostbaarheden kunnen neerzetten. Vanuit Engeland zijn er computers gedoneerd en op dit moment zijn er Westerse stagiaires die de leerkrachten computerles geven. Op dit moment zijn wij met Geethanga bezig om zo’n afsluitbaar gedeelte te kunnen realiseren.