clinic levert 1300 euro op!!

Onder zonnige temperaturen is er door 30 mensen o.l.v. Servais Knaven 1300 euro bij elkaar gefietst.

Op zondag 25 mei 2014 heeft topsporter Servais Knaven een fiets clinic gegeven voor 30 mensen. Oud profwielrenner Servais Knaven, de winnaar van o.a. Parijs Roubaix en een Tour de France etappe en tegenwoordig ploegleider bij de Britse SKYploeg, waar de laatste 2 tourwinnaars rijden. Knaven heeft zich deze dag pro deo ingezet voor deze clinic, waarvan de opbrengst gaat naar stichting Nika Lanka en Sport Moves.

De start van de clinic was in het Binnenhof in Paasloo. Na een kop koffie en introductie van Servais Knaven werd er om 10.30 uur vertrokken. Via de Blesse en Peperga werd er met interval sprintjes olv Knaven naar Noordwolde gekoerst.
In Vledderveen was er een pauze met krentenbollen, bananen, muesli repen, energie gels en frisdrank.

Vervolgens stapte het hele gezelschap weer op de fiets. In het tweede deel van de tocht werd het tempo wat opgevoerd en kon een ieder zich meten aan de snelheid van ploegleider Knaven. Niemand in de groep bleek instaat om Knaven eraf te fietsen.
Ook op de heuvels van Tuk en de Basse bleek dat Knaven nog flink kon fietsen. Bij de Binnenhof werd afgesloten met een lunch en kreeg Servais Knaven het speciale SportMoves tenue. Uiteraard hees hij zich, onder luid applaus, in dit speciale tenue.
ab
cd
Rond 13.30 uur kreeg Servais Knaven een applaus, speciale Nika Lanka-SportMoves wijn en werd de plezierige, sportieve dag afgesloten. Knaven werd bedankt en aankomende zomer zal stichting Nika Lanka dit bedrag besteden aan hulp in Sri Lanka.