16,17,18 19 juli

Op de 22ste juli moet de Sukthia school een voorstelling verzorgen in Colombo. Op deze dag zullen vele speciaal onderwijs scholen in Colombo aanwezig zijn. Maar hun bassdrum en harmonium ( en typisch Aziatisch toesten instrument) waren stuk.

16 juli hebben we ‘s ochtends een bezoek gebracht aan de muziekwinkel in Kalutara.

En beide muziek instrumenten aan de school gedoneerd.

 

Op 17 juli zijn wij naar een Montessori kleuterschool geweest en hebben hier een speelparachute gedoneerd. Op de kleine speelplaats lukte het net om de parachute te gebruiken. Na zo’n 10 minuten oefenen genoten de kinderen en de leerkrachten van het spel.

 

Bij dezelfde familie geweest waar we vorig jaar de elektra hadden aangelegd. Inmiddels legt het Rode Kruis hier een toilet aan. Maar dit gezin had nog grote behoefte aan een keuken. Op dit moment koken zij achter het huis, onder een zeil op de grond. Wij hebben besloten om te helpen om het koken wat draagzamer te maken en helpen met de uitbouw van een keuken. Verder viel het werk van ons deze dagen wat in het water, want het heeft hier bijna 48 uur onophoudelijk geregend.

 

Op 18 juli zijn wij bij een gezin geweest dat in 1 van de tsunami dorpen woont en daar hebben we een voedsel pakket gedoneerd. Later deze dag hebben wij de cricket wedstrijd van onze vriend Geetanghe bezocht.

 

 

Zoals het nu lijkt krijgen wij deze morgen het goede bericht over de datum van aflevering van de pallets. Afwachten dus vandaag.