2,3,4,5 augustus

Vorig jaar hebben we de familie Tiranga ontmoet. Deze familie bestaat uit een vader, moeder, 3 meisjes en één zoon. Vader verdiend zijn geld door het vervoeren van goederen met zijn landmaster (een soort trekkertje). Hun negentienjarige zoon Mozes, heeft 2 vergroeide benen en zit in een rolstoel. Vorig jaar hebben wij voor hem een toilet pot kunnen aanschaffen, deze kunnen plaatsen en de vloer betegeld, zodat hij niet meer op een krukje boven het toilet hoeft te hangen. De afgelopen dagen hebben we de familie weer opgezocht en nu hebben we ook een aantal leidingen kunnen verleggen en ook de wanden van hun badkamer kunnen betegelen. De badkamer is nu helemaal af.

 

qqqqqq
qqq

Op donderdag hebben we een dansvoorstelling op de Sukithaschool bijgewoond. Deze dans werd, op hun laatste schooldag, opgevoerd als dank voor de ventilatoren. Deze draaiden volop en gelijk was merkbaar dat er minder vliegen in de school waren.

 

qqqqqq
Alle ventilatoren op een rij
qqqqqq
qqq

 

 

De bouw bij de familie Cyrilnandana vordert. De beide kamers zijn opgebouwd en met eigen middelen heeft de familie nog 200 stenen en een zak cement gekocht zodat ook de buitenmuur opgemetseld is. Dinsdag worden de dakbalken in de menie gezet en vanaf woensdag wordt er gestart met het dak.

qqqqqq