plannen 2017

Plannen voor de zomer van 2017
Voor de zomer van 2017 heeft Nika Lanka al een aantal plannen. Zo zal Nika Lanka de Sukithaschool, het ouderenhuis Sujatha in Aluthgama en het ouderenhuis MupyaSevena te Galaphata weer gaan steunen.

Daarnaast gaat Nika Lanka  een aantal gezinnen ondersteunen bij bouwen / verbouwen van hun huis en een aantal gezinnen ondersteunen met nieuwe bedden en matrassen.

Zo zullen we de familie De Silva gaan helpen. Deze familie woont in Galapatha (vlakbij de Sukithaschool) in een onafgebouwde woning. Hun achterkant van het huis is provisorisch dicht gemaakt met hout en plastic. Wij zullen proberen om op hun fundament 1 a 2 kamers bij te bouwen.
bb
bb
bb

In de zomer van 2016 heeft Nika Lanka de families Samankumare en Tiranga geholpen.
De familie Samankumare bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen. Vader Chandana verdient zijn geld als tuktuk chauffeur. Tot vorig jaar woonden zij in een houten woning zonder toilet. Voor deze familie is een stenen huis met 2 kamers gebouwd en een sanitaire voorziening van douche en toilet. Aankomende zomer zullen we de familie ondersteunen met nieuwe matrassen.

De Familie Tiranga (vader, moeder, 3 dochters en zoon Mozes) zullen we helpen met het verder betegelen van hun toilet. Afgelopen jaar hebben wij de invalide Mozes Tiranga geholpen met een zittoilet (ipv een staptoilet met een krukje)

bbbb
bbbb