10,11,12,13,14,15 aug

De woning van asbest
Vorige week donderdag is het huis half opgebouwd, dat wil zeggen 10 steens hoog. Op dit moment heeft de bouw enige vertraging ivm koorts vd aannemer, maar zaterdag wordt het huis verder afgebouwd.

De vloer
Nadat de vloer van de aanbouw vlak en egaal was is vorige week vrijdag de rode ‘gladde’ toplaag aangebracht. En zaterdagmiddag kon deze vloer in gebruik worden genomen.

De keuken
Maandag was het hele huis gepleisterd. Dinsdag hebben 2 metselaars op het fundament de muren gemetseld. Woensdag zijn de laatste rijen opgemetseld en wij ‘s ochtends vroeg met Geethanga dakplaten, houten kokosnoot balken, nagels en schroeven gekocht. Vrijdag wordt het dak gelegd en wordt ook de buitenkant vd keuken gepleisterd en dan is ook dit huis gereed.

De woning van de visser.
Maandag heeft Chanake met de timmermannen de dakspanten aan gebracht en ook alle dakplaten al bij zijn huis laten bezorgen. Dinsdag zijn alle platen op het huis gelegd. De komende dagen gaat hij zijn huis bewoonbaar maken. En volgend jaar helpt de stichting hem om zijn binnen muren te herstellen en om het huis te bepleisteren.