Sri Lankaanse vriend in Nederland

Zowel in Sri Lanka als in Nederland hebben wij contact met stichting NivasataPihita.

Hashika, een van de Sri Lankaanse leden van deze stichting, is momenteel 3 maanden te gast bij deze mensen.

Hashika leert hier op dit moment Nederlands. Na 3 maanden oefenen is hij al in staat om in het Nederlands te communiceren, heel erg knap !!!!

Op woensdag 15 juni 2011 hebben wij hem toeristisch Nederland laten zien. We hebben een boottocht in Giethoorn gemaakt, gemountainbiked in Havelte en de Drentse Hunnebedden bezocht. Na afloop hebben we een Sri Lankaanse maaltijd genuttigd. Hashika vertelde dat hij blij was om weer eens Sri Lankaans te eten.
giethoornhunnebed

Gigantische donatie dankzij NW12

Noordwest 12, ookwel NW12 is merkstrategie & ontwerp, een full service advies- en ontwerpbureau op het gebied van merkstrategie.
nw12

Dit bedrijf heeft een gigantische bedrag aan Nika Lanka gedoneerd. Met dit bedrag zal Nika Lanka aankomende zomer voor deze vrouw een huis gaan bouwen.

Vlak voordat wij in de zomer van 2010 Sri Lanka verlieten kwamen wij via een vriend in contact met een vrouw en haar ‘woning’. Het huisje staat op instorten en deze vrouw, woonachtig met haar dochter en 2 kleinkinderen in deze woning, heeft niet de middelen om de woning op te knappen.
huisjevoor2011
De arme vrouw voor haar ‘woning’

Brommen in Sri Lanka levert geld op

In het Reistijdschrift AZIE, nummer 139, april/mei/juni 2011 staat een artikel over een brommertocht.
Dit ingezonden verhaal heeft 100 euro opgeleverd.
Naast een beschrijving van de route staat er in dit magazaine tevens vermeld dat nikal lanka zich o.a. bezighoudt met bouw- en hulpprojecten, mooie reclame dus, voor onze stichting.

azie
brommen