Ambassadeur Wim Stroetinga wint brons

Wim Stroetinga heeft donderdag bij de EK baanwielrennen in Apeldoorn brons veroverd op het niet-olympische onderdeel scratch. De 34-jarige Fries wist na zestig ronden slim aan de binnenkant van de piste tussen een aantal coureurs door als derde te finishen. 
De Spanjaard Sebastian Mora Vedri was iets eerder als winnaar solo over de streep gekomen. Het EK-zilver ging naar de Griek Christos Volikakis. Stroetinga won in 2016 eveneens EK-brons op scratch.

heel veel regen en een bericht van Ranga

Afgelopen zomer hebben wij de familie Ranga geholpen met een toilet.
In onze nieuwsbrief schreven wij :”Zij wonen in een kleine houten woning. Water en een douche is aanwezig, maar helaas geen toilet. Deze familie hebben wij kunnen helpen met het uitgraven van het gat voor de zogenaamde ‘septictank’, het aanschaffen van grote stenen voor het opbouwen van deze tank en cement voor het toilet.. Op het moment dat wij Sri Lanka verlieten was het toilet helaas nog niet volledig gereed.
Want door hevige moessonregens lag de bouw de laatste week van ons verblijf in Sri Lanka volledig stil.


Twee weken geleden kregen wij een filmpje waarin Ranga aan het werk was met graafwerk. Eergisteren kregen wij filmpjes van een ongelooflijke waterpartij in zijn tuin. Dus helaas ligt de verdere bouw van het toilet nog steeds eventjes stil.