Archive for January, 2021

Valse hoop ………….

Thursday, January 21st, 2021

Op 4 december plaatsten wij op onze site het bericht over de hoop op een ‘wonderdrankje’ als middel tegen covid.
Maar helaas gisteren verscheen in verschillende kranten het bericht dat het drankje helaas niet werkt.

Eén van de ministers die het drankje ook dronk, is helaas ziek geworden, met als diagnose Corona.

De zelfverklaarde heilige man claimde het wondermiddel van Kali, de Hindoeïstische godin van de vernietiging, te hebben ontvangen. Heel wat Sri Lankanen onder wie politici dronken de siroop en de ‘heilige man’ genoot zelfs nationale publiciteit met zijn drankje (dat honing, nootmuskaat, koriander en nog andere kruiden bevat). Kruidenmengsels zijn dan ook populair en makkelijk te verkrijgen in Sri Lanka. Het aantal coronadoden steeg de laatste maanden enorm in Sri Lanka. In oktober stond de dodentol er nog op 13, maar intussen zijn er nu al 270 mensen gestorven aan het coronavirus.

Kerstkaart en brief van Rani en zijn familie

Saturday, January 9th, 2021

Gisteren kregen wij een brief en kerstkaarten van Rani en zijn familie. Met hun is alles goed, schrijven ze. Want ze zijn nog gezond.

nieuwjaarswens van Moses

Friday, January 1st, 2021

Van Moses kregen wij het volgende bericht :”Hi how are you? we are fine but we still have corona. Normal Christmas celebration was not possible,…. because all shops are closed. We still have locked down. We can’t share sweets with another. We wish you a healty 2021 and we pray for you and all the countries.”