Wille! speciale kinderopvang steunt Nika Lanka

Wille! speciale kinderopvang bestaat 10 jaar en geeft op 21 april een feestje. Aan deze dag is ook een goed doel gekoppeld en dat is NIKA LANKA.

Wille! kinderopvang onderscheidt zich van de reguliere opvang en de zorginstellingen voor kinderen met een verstandelijke beperking.
Middels een zorgvuldig ontwikkelde aanpak wil Wille! deze kinderen zoveel mogelijk zichzelf laten zijn, laten genieten en met hun vriendjes laten spelen.
Het speciale zit hem dus in de voorwaarden, het programma, de structuur, enz.
Voor de rest is het voor de kinderen: alleen maar genieten bij Wille!.
Wille! betekent plezier in het Fries. Want plezier voor iedereen is het doel dat Wille! nastreeft. Door kinderen een plezierige dag, middag of weekend te bezorgen en tegelijkertijd de ouders een beetje te ontlasten van de dagelijkse zorg. Wille doet dat door professionele opvang en begeleiding te bieden aan kinderen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsstoornis in de leeftijd van 0 – 20 jaar.
Wille! gewoon als het kan, speciaal als het moet!
Meer informatie over Wille! kunt u vinden op : speciale kinderopvang

feest

Gaat het nederlands cricketteam gaat naar het WK in Sri Lanka???

Onderstaand bericht was op 20 maart 2012 in verschillende kranten te lezen :
Het Nederlands cricketteam ligt nog altijd op koers voor een ticket naar het wereldkampioenschap Twenty20 in september in Sri Lanka. Oranje plaatste zich vandaag op het kwalificatietoernooi in Dubai als nummer 2 van zijn poule voor de play-offs, die donderdag beginnen.

Een overtuigende zege op Hongkong ging eraan vooraf. De cricketers versloegen het Aziatische team met een zeer ruime marge: 201 runs voor het verlies van 5 wickets om 118/7. Nederland was daarmee het eerste team dat een score van 200 produceerde in dit toernooi. Stephan Myburgh was opnieuw in grootse vorm met het bat en kwam in 36 ballen tot 68 runs, zijn topscore in de groepsfase.

In dit nieuwsartikel over cricket kunt u lezen hoe het cricketspel gespeeld wordt.
cricketfilmpje
Op dit filmpje kunt u zien hoe cricket wordt gespeeld.

Uitnodiging voor een dansvoorstelling

Sepala is advocaat, de directeur van de ZML Sukithaschool en betrokken bij de Sri lankaanse voetbalbond. Al jaren kennen wij Sepala en hij heeft ons in de loop der jaren o.a. geholpen met het inklaren van pallets en het verspreiden van voetbal tenues bij arme voetbalclubs. In de nieuwsbrief februari 2010 kunt u lezen hoe hij voor zijn hulp een voetbalshirt van Bert van Marwijk heeft gekregen.
Sepala heeft een zoon en een dochter. Zijn dochter, Amali Nisansala Kala Niketan, is een afgestudeerd danseres. Vele jaren heeft zij een danstraining in India gevolgd. Afgelopen week kregen wij per post een uitnodiging om een voorstelling van haar bij te wonen. Helaas is het bijwonen van de dansvoorstelling voor ons niet mogelijk. Maar wij waarderen de uitnodiging wel.
danseres