Archive for November, 2011

donatie van 1000 euro

Wednesday, November 30th, 2011

Nika Lanka heeft van Vereniging O.P.A. (Oud Papier Aktie) te Steenwijk een donatie van maar liefst 1000 euro gekregen!!!

O.P.A. wordt bedankt voor deze gigantische donatie
geld

Bedankt brief

Monday, November 28th, 2011

Zoals u kon lezen in het nieuwsitem van het : bericht van 17 november 2011, was nika lanka onlangs actief in Sri Lanka.
Dankzij deze donatie (van een vaste donateur) zijn de medische kosten voor dit meisje tot aan mei bekostigd. De vader was er blij met deze hulp en schreef deze bedank brief.
brief

Opbrengst voetbaltoernooi voor Nika Lanka

Friday, November 18th, 2011

In de Ooststellingwerver van woensdag 16 november 2011 stond onderstaand bericht.
kranttoernooi

Enige jaren geleden heeft Alle Pool al eens sportkleding gedoneerd aan Nika Lanka. Momenteel voetbalt een jeugdteam in de kleding van Alle Pool.
allepoolkleding

activiteiten in Sri Lanka

Thursday, November 17th, 2011

Op dit moment zijn donateurs van Nika Lanka in Sri Lanka,.

Zij hebben contact gezocht met Geethanga en zo is Nika Lanka actief.

Afgelopen zomer heeft Nika Lanka een bericht geplaatst op de website.
Toen schreven wij op 7 augustus 2011 o.a. : ‘s middags zijn wij bij een SriLankaans gezin, zij hebben een 1jarig dochtertje. Dit meisje is echter niet gezond. Wij hebben de ziekenhuisrapporten gezien en foto’s van de linkerhartkamer. In de linkerhartkamer zit een klein gaatje. Het advies van de artsen is een 2maandelijkse controle en eventueel een operatie. Wij hebben er voor gezorgd dat de controles voor hun dochter het komende halfjaar uitgevoerd kunnen worden
meisje
Nadat een vaste donateur dit bericht had gelezen, werd er direct een bedrag gedoneerd voor de volgende zes maanden. Op donderdag 17 november 2011 is dit bedrag aan de vader overhandigd.

 

 

De komende dagen zal Nika Lanka aan een meisje met oogproblemen een, door een opticien uit Drachten gedoneerde, bril overhandigen. Hieronder ziet u de Sri Lankaanse oogmeting en de op maat gemaakte bril.

bril3bril3
bril3

bericht van Nandana

Tuesday, November 1st, 2011

In augustus 2006 heeft Nika Lanka aan Nandana een fiets gedoneerd. Afgelopen zomer gebruikte hij zijn fiets nog steeds voor woon – werkverveer. Vorige week kregen wij per email een bereichtje van hem.

Hello How re you?Hope you are keeping well.What aboutin your country?,there is sunny season in sri lanka.We are keeping well.And my son is doing studies well.And im also going work.And also thank you verymuch for your helps.We dont forget your helps.We are looking forword amail from you.God bless you!Nandana and family.
nadana
Nandana in augustus 2006, met zijn nieuwe fiets