activiteiten in Sri Lanka

Op dit moment zijn donateurs van Nika Lanka in Sri Lanka,.

Zij hebben contact gezocht met Geethanga en zo is Nika Lanka actief.

Afgelopen zomer heeft Nika Lanka een bericht geplaatst op de website.
Toen schreven wij op 7 augustus 2011 o.a. : ‘s middags zijn wij bij een SriLankaans gezin, zij hebben een 1jarig dochtertje. Dit meisje is echter niet gezond. Wij hebben de ziekenhuisrapporten gezien en foto’s van de linkerhartkamer. In de linkerhartkamer zit een klein gaatje. Het advies van de artsen is een 2maandelijkse controle en eventueel een operatie. Wij hebben er voor gezorgd dat de controles voor hun dochter het komende halfjaar uitgevoerd kunnen worden
meisje
Nadat een vaste donateur dit bericht had gelezen, werd er direct een bedrag gedoneerd voor de volgende zes maanden. Op donderdag 17 november 2011 is dit bedrag aan de vader overhandigd.

 

 

De komende dagen zal Nika Lanka aan een meisje met oogproblemen een, door een opticien uit Drachten gedoneerde, bril overhandigen. Hieronder ziet u de Sri Lankaanse oogmeting en de op maat gemaakte bril.

bril3bril3
bril3

bericht van Nandana

In augustus 2006 heeft Nika Lanka aan Nandana een fiets gedoneerd. Afgelopen zomer gebruikte hij zijn fiets nog steeds voor woon – werkverveer. Vorige week kregen wij per email een bereichtje van hem.

Hello How re you?Hope you are keeping well.What aboutin your country?,there is sunny season in sri lanka.We are keeping well.And my son is doing studies well.And im also going work.And also thank you verymuch for your helps.We dont forget your helps.We are looking forword amail from you.God bless you!Nandana and family.
nadana
Nandana in augustus 2006, met zijn nieuwe fiets